Tää viikko on ollutkin aika agi-painotteinen.

Maanantaina Juha oli Daan kanssa taas Turussa Jaakon opissa. Koska en ollut itse mukana en tietenkään nähnyt harjoituksia, mutta hyvin oli kuulemma mennyt. Oli oikein kehuttu että rataharkka oli mennyt parhaiten mitä sitä oli viikon sisään ollut porukka tekemässä :)

Tiistaina oli viikkoharkkojen vuoro. Piipan kanssa tehtiin pientä pyöritystä muutamalla aidalla ja ihan hienosti meni. Tosin vielä ei Piiperoinen oikein osaa ihan hirveän jyrkistä kulmista maxi-hyppyä hypätä vaan tulee helposti riman alta. No, eihän se nyt ole montaa viikkoa vielä niitä harjoitellutkaan, joten ei voi kamalasti vielä osatakkaan. Aloitettiin nyt sitten myös keppien opettelu normikepeillä kun ei ole mahdollisuutta päästä harjoittelemaan vinokepeillä :( Vähän harmittaa kun olisin niin halunnu kokeilla millaseen tulokseen niillä olis päässy. No, elämä on ja näillä mennään. Piippa on tehny ihan vähän vinokepeillä ja pieni haisu sillä on pujottelusta, mutta todellakin pieni vielä ;)

Juha teki Daan kanssa pätkää radasta joka oli ollu eilisissä harkoissa. Siinä oli tarkoituksena saada koira kääntymään mahdollisimman pienellä kaarrolla. Ihan hyvältä näytti, kyllä se Damppi vaan mahtavasti kääntyy!

Torstaina oli sitten vielä Dampin normiharkat. Radalla näytti olevan jos jonkinmoista käännöstä ja kiemuraa. Pientä viilaamista oli siellä sun täällä, mutta kaiken kaikkiaan meno näytti hyvältä :)