Tiistain treeneissä Piippa joutui oikein kunnon pyöritykseen... Näin vaikeita hommia ei olla vielä harjoiteltukaan, mutta kai se on pikkuhiljaa aloiteltava.
Pyöritys oli suurin piirtein tälläinen

Ensimmäinen kerta meni vähän hösseliks, Piippa hyppi sinne tänne ja ohjaajakin oli vähän hukassa... Sitten kumpikin kasas itsensä ja saatiin täydellinen suoritus! Olipa hieno fiilis. Piippa ei tullut yhtään rimaa ali, vaikka tuli esteelle vinoista kulmista. Rimat pysyivät ylhäällä ja ohjaajakin oli suurin piirtein aina siellä missä piti. Aivan mahtavaa! Jätettiin suosiolla tämä harjoitus tähän. Lopputunti keskityttiin kontakteihin (ihan sikahieno puomin suoritus!), keppeihin (ääh, tää on vaikeeta) ja sylkkäreihin yksittäisellä esteellä. Tosi hyvät harkat!

Dampin kuvio oli kuta kuinkin tälläinen


Valitettavasti en ehtinyt Daan harkkoja ihan kokonaan nähdä. Kuvio meni suht hyvin esteelle 6 saakka, jonka Daa ensin tiputti ja sitten siinä tuli väärin päin menemistä ja kyseistä kohtaa Juha jäikin harkkaamaan vähän pitempään. Eiköhän kuitenkaan lopuksi saanut ihan onnistuneen suorituksen. Lisäksi treenattiin nopeaa puomia, niin että minä houkutan Daan nopeasti alas ja naksautan ja palkkaan ja Juha vapauttaa. Hienosti meni!