Tällä kertaa päästiinkin melkein private-treeneihin kun harkkoihin eivät päässeet kuin Piippa ja minä sekä Päivi ja Xara. Laatu korvaa määrän ;) ja oikein hyvät treenit saatiin aikaiseksi.

Piipan kanssa menin pätkän samasta kuviosta minkä Xarakin teki. Oli ehkä meille hiukan liian vaikea vielä, mutta pikkuhiljaahan se on aloitettava kuvioidenkin harjoittelu. Taas oli hieman ongelmia kulmassa olleen hypyn kanssa, se tultiin helposti ali ja kun laitettiin apurima niin välistä mahtui vielä mainiosti ;) Kun tuo Piippaa vähän pidemmällä kaarella esteelle niin ylitys sujuu hyvin, täytyy vaan vielä koittaa muistaa se. Lisäksi harjoiteltiin taas keppejä ja nyt meni melkein sähläykseksi koko homma. En tiedä kumpi sähläs enemmän, koira vai ohjaaja, mutta vaikeaa oli... No, ehkä me joskus nekin opitaan. Lopuksi vielä kontakteja, A:lla pylly heilahtaa alastulossa helposti sivuun mutta puomi menee hienosti :)

Piipalla oli jännä päivä muutenkin. Se oli päivähoidossa Päivin ja Xaran luona ja hienosti oli päivä mennyt. Kiitos vielä Päiville päivähoidosta, aika väsynyt Piiperoinen oli kotona illalla!