Piipan pyöritys jatkui ja tänään vuorossa pikkukuviot neliössä.
Ekan harjoiteltiin takaakiertoja

Lähetys ensimmäiselle hypylle siis kehän keskeltä ja siitä aina takaakierrolla seuraava. Tää meni tosi hyvin, Piippa ei tullu yhtään rimaa ali ja kaarrokset oli tosi pienet.

Seuraavana sitten välistävetoja

Tässä Piippa teki vähän pidemmät kaarrokset eli pitää harjoitella haltuunottamista ennen hyppyä, jotta kääntyisi pienemmällä kaarroksella.

Sitten 270° käännöksiä
A                                                             B
     
Näissäkin Piipalla tulee vähän pitkät kaarrokset, joten parempia haltuunottoja harjoiteltava. Mutta varsin tyytyväinen olen Pikku-Piipariin, se meni hienosti. Ja Damppi harjoitteli vielä vierellä ja silti pikkuinen keskittyi hommiin :)

Estesuoraa tulee harjoiteltua tosi harvoin, joten päätinpä tehdä vähän sitäkin. Laitoin 4 aitaa suoraan peräkkäin. Jätin Piipan istumaan ensimmäisen taakse ja menin 2. esteen viereen ja kutsuin Piipan ja lähdin samalla itse etenemään. Tosi hienosti tuli Piippa! Olin tällä ekalla kertaa koiran vasemmalla puolella, joten sama myös toiselta puolelta. Menin taas 2. aidan kohdalle, kutsu ja liikkeelle. Eka rima tippui ja loput Piippa tuli ali :( Ehkä vedätin vähän liikaa. Alusta uudestaan ja nyt ekakin ali. Laitoin apuriman ja nyt tuli hyvin, mutta toinen taas ali. Otin muutaman kerran ekan esteen kutsuna ja kunnon riehut siitä. Tämä täytyykin ottaa tosissaan harkkalistalle.

Lisäksi harjoittelimme keppejä (edelleen vaikeeta), puomia (yhden kerran peppu tippui sivuun, mutta muuten hyvä) sekä putken sokeeta kulmaa (tää meni melkein putken päällä pomppimiseks, mutta löyty se pääkin sitten lopulta).

Daalla oli tänään ohjelmassa kaikenlaista pientä. Ohjelmassa oli takaakiertoa yhdellä aidalla ja pikkuhiljaa alkaa mennä perille tämäkin asia. Lisäksi Juha tais tehdä tuolla neliö-kuviolla myös jotain, mutta en ehtiny katsoa sen tarkemmin mitä. Voisin kuitenkin veikata takaakiertoa ;) Ja keppejä eri kulmista.