Piipalla alkoi tänään juoksu, joten mulla ei ole enää pentua :( Byhyy! Tokoharkat jäi siten Piipan kanssa väliin, mutta Peppu ja Daa toki pääsivät.

Pepun kanssa tehtiin ensin luoksetuloa. Otettiin ihan suoria tarkoituksena saada se hyvin lähtemään liikkeelle ja iloisesti. Tämä harkka onnistui, se jopa varasti Annen käskytyksestä, mutta tähän en todellakaan puuttunu, oli niin mahtavaa että se tuli niin innolla!
Sitten harjoiteltiin pysäytyksiä. Käskin Pepun kiertämään pituuden kulmakeppiä ja pysäytin siitä. Ensin alkuun ihan muutama suora kierto ja sen jälkeen muutama pysäytys niin että lelu lentää. Tosi hienosti toppas. Anne pyysi kokeilemaan kerran etten heittäisi lelua heti, vaan käskytän ja katsotaan miten pysähtyy ja sitten lelu nopeasti perään. Peppu pysähtyi kuin seinään, nopeammin se ei olisi voinut pysähtyä! Aivan mahtavaa. Lelu perään ja kova riekkuminen ja loppuun vielä yksi suora kierto ilman pysäytystä.
Hyppynoutoa tehtiin myös, tarkoituksena tällä kertaa ohjaajalla saada kapula esteen yli... Se onnistui ja noutokin meni hyvin. Luovutuksessa Peppu jää hieman liian kauas, joten sitä tarttee harkata nyt enemmän.
Loppuun vielä niitä hemmetin kaukkareita :( Seisomaan nousu on edelleen ihan hakoteilla. Takapuoli laskee suurin piirtein saman tien alas kun on noussut ylös. Annekin koitti ja sama homma. Huoh, mä alan epäillä et nää ei onnistu meillä ikinä :(
Tunnin loppuun vielä paikalla olo. Tehtiin 2 jättöharjoitusta. Niissä ei ongelmia, mutta maahanmenot tehtiin niin että jokainen käskytettiin erikseen ja Peppu meni maahan varmaan jokaisen käskystä...

Muuten Peppu oli tosi hyvä. Iloisella mielellä ja teki kaikki reippaasti :)

Daa teki kisanomaisesti alon liikkeitä. Seuraaminen, maahanmeno, seisominen, luoksetulo ja hyppy. Tarkoituksena testata miten toimii kun palkkaa ei tule joka liikkeen jälkeen.
Seuraaminen on edelleen vähän hassun näköistä, kontakti on hyvä, mutta takapuoli menee ylös alas liikettä ja toinen etujalka on ilmassa ja Daa pomppii yhdellä jalalla ;) No, kai pääasia on kuitenkin että kontakti on hyvä, kai tuo pompottaminenkin jossain vaiheessa loppuu...
Liikkeet meni tosi hienosti, vähän ehkä Daa ihmetteli kun palkkaa (=lelu) ei tullut joka liikkeen jälkeen, mutta sille riittää tosi hyvin suullinenkin kehuminen, että juurikaan muutosta toiminnassa ei näkyny vaikka lelua ei joka liikkeen jälkeen tullutkaan. Että kisoihin vaan!
Lopuksi Daa teki vielä ruutua ja noutoa. Ruudussa ei muistaakseni ollu mitään ongelmaa ja noutokin sujui ilman varastamista :)