Kauhee kun aika rientää eikä meinaa millään keretä tätä blogia päivittää. 2-viikkoiskuvat taaperoista on tietysti otettu, mutta en ole vaan ehtinyt niitä tänne laittaa. Ja huomenna täyttävät jo 3 viikkoa! Kovasti taaperrellaan, aika huteraa se meno vielä on, mutta sitkeesti mennään silti. Pentulaatikko laajennettiin ja siellä mönkivät pikkuiset kovasti. Toivottavasti viikonloppuna olisi sellaista ilmaa että päästäisiin vähän käymään pihalla. Ja isojen pentujen ruokaakin aiotaan maistella! Jänniä aikoja tiedossa siis!

Mutta tässä siis niitä kuvia

Töpö-tyttönen on niin suloinen ja oikea seurustelija. Tässä kuvassa on korvakin ihan hassusti, kaikilla ne kyllä välillä sojottaa minnekin. Saas nähä millasia hörökovia näistä tulee :)

t%C3%B6p%C3%B62vk-normal.jpg

Sitten Pikkasen vuoro. Pikkanen on edelleen pikkanen, mutta niiiin söpö. Tässä ihmettelee että noitako sitten isoja pitäs paimennella :)

pikkanen2vk-normal.jpg

Jos on Pikkanen pikkanen niin Musta poika ei sitä ole. Se on kyllä ruoka-aikaan kotona ja sen mielestä ruoka-aikoja sais olla useamminkin :) Mutta on se niin sulonen ja symppis. Pusuttaja kuten kuvasta näkyy.

musta2vk-normal.jpg

Merle-poika kuuluu kans tähän ruoka-aikana kotona olijoihin :) Niin lepposa kaveri ja sydäntenmurskaaja. Karvakaveriin on oikein hyvä nojailla.

merlepoju2vk-normal.jpg

Merle-typy sitten on varsinainen tättärä. Murkutus kuuluu jos ei asiat suju hänen haluamallaan tavalla! Mutta on se vaan niin kaunis!

merletypy2vk-normal.jpg

Tässä ollaan ruokailemassa. Äippä-koira joutuu kyllä niin koville näiden naperoiden kanssa, koko ajan tuntuu olevan nälkä ja jano.

kaikki2vk-normal.jpg