Tai ei se nyt ihan tyhjä ole, mutta tuntuu kyllä siltä kun pentuset ovat lentäneet pesästä. Tai ei ne onneksi kaikki lentäneet, Cipe jäi meitä viihdyttämään. Mutta kyllähän on pentujen lähtö aina niin kamalaa että ilman kyyneleitä ei saatu saatettua matkaan yhtäkään :( Ei auttanu vaikka jokainen pääsi aivan mahtavaan kotiin. Tällänen kukkahattutäti kun kiintyy kyllä aivan todella 7:ssä viikossa pieniin tassuttelijoihin. Just tällä hetkellä tuntuu taas ettei ikinä enää pentuja. Eikä niitä ole kyllä nyt suunnitelmissakaan.

6 viikkois kuvat jäi tänne laittamatta, naamiksessa ne kyllä on, en jaksa tänne enää laittaa vanhoja. Pistetään ne 7 viikkoiskuvat nyt kuitenkin, ne onnistui mielestäni aika hyvin. Kiitos vaan avusta taas Päipille :)

pulma7vk-normal.jpg

Popotin Cayenne eli Pulma muutti Hennin luokse Mommilaan. Kavereina löytyy auspai Ässä (siskopuoli) ja cardit Kekku ja Klaara.
Pulmasta tulee agikoira ja eiköhän laitumellakin käydä ihmettelemässä.
Pulman blogi löytyy täältä.

cipe7vk-normal.jpg

Popotin Chocolate eli Pikku-Cipe jäi siis äitin helmoihin kotiin. Kavereina löytyy lauma aussiloita, tai kaikki ei ainakaan heti alkuun ole niin kavereita, mutta eiköhän sekin asia siitä pikkuhiljaa muutu.
Cipen kanssa perehdytään ainakin paimennuksen saloihin ja ehkä agin ja tokonkin.

lysti7vk-normal.jpg

Popotin Cabrales eli Lysti muutti Katariinan luokse Hämeenlinnaan. Kaverina kotona on husky Enne.
Lystin kanssa kokeillaan luultavimmin kaikenlaista, agia, tokoa ainakin ja eiköhän siellä laitumella kävästä.
Lystin blogi löytyy täältä.

riemu7vk-normal.jpg

Popotin Caviar eli Riemu muutti Jennin ja Ollin kanssa Tuusulaan. Riemu saa toimittaa ainokaisen koiran tehtävää ja varmasti nauttii siitä täysin rinnoin.
Luulenpa että Riemusta tulee tokokoira, mutta varmasti sitä nähdään myös muiden harrasteiden parissa.
Riemun blogi löytyy täältä.

beea7vk-normal.jpg

Popotin Caramel eli Beea muutti Pirjon ja muun perheen luokse myös Hämeenlinnaan. Kavereina kotoa löytyy auspait Manta (siskopuoli) ja Elsa.
Beeasta tulee myös agikoira, mutta eiköhän muutakin ohjelmaa ole odotettavissa, ainakin käynti siellä laitumella.

Eli niin tuli päätökseen tämäkin pentuprojekti. On se vaan aina aika urakka, eikä sitä jaksaisi ihan heti uudestaan. Penskat saivat kaikki niin maailman parhaat kodit että siitä saa olla tosi onnellinen. Kiitos teille! Kaikki menivät onneksi aika lähelle, että eiköhän niitä tule nähtyä usein :)