Viime lauantain latteesta fiiliksestä masentuneena aattelin nyt ottaa Piipan harkkoihin Pepulle "ärsykkeeksi". Peppu reunaan kiinni ja Piippa kehiin. Ensin vuorossa ruutu. Vietiin yhdessä Piipan kanssa lelu ruutuun ja mentiin merkille. Lähetys ja sinnehän se ampaisi, on se vaan niin mainio :) Tehtiin vielä toinen kerta ja sitten kateellinen sivustaseurailija areenalle. Jopa oli Peppusella virtaa, ihan erilainen fiilis kuin viime viikolla. Kateus se vaan tuntuu olevan oikein hyvä ärsyke :) Vietiin Pepun kanssa namit ruutuun ja palattiin merkille. Taas hetken odottelu että irrottaa katseen minusta ja katsoo ruutuun jolloin lähetys. Hyvin lähti käskystä ja meni reippaasti. Vielä toinen kerta perään ja se meni yhtä hyvin :)

Sitten harjoiteltiin noutoa. Taas Piippa ensin ja Peppu katsomoon. Piipalla on vielä tekemistä tuon malttamisen kanssa, mieli tekisi lähteä kapulan perään heti kun se lentää. Muuten nouto on kivalla mallilla, se lähtee hyvin, tuo hyvin, nyt täytyis myös alkaa harjoitella loppuasentoa. Sitten Peppu kehiin. Pepun nouto on ihan hyvällä mallilla, se malttaa odottaa lupaa lähteä hakemaan ja lähtee innokkaasti. Takaisintullessa se vain ravaa, mikä pitäisi saada korjattua. Tehtiin muutama toisto ja viimeisellä kerralla saatiin se tulemaan jo tosi reippaasti kun lähdin heti juoksemaan poispäin kun se oli ottanu kapulan suuhun. Näitä lisää!

Lopuksi vielä murheenkryynikaukoja. Miten voi joku liike olla niin vaikee! Piipan kanssa ei ole juuri tehty, joten aloiteltiin ihan vaan maahan-istu -vaihdoilla ja loppuun muutama istu-seiso. Ihan ok meni. Pepun kanssa päätettiin nyt aloittaa seisomiseen nousu ihan alusta. Se ei nyt tiedä ollenkaan mikä on homman nimi, mistä lie moinen unohdus... Vaikeeta tuntui olevan vaikka kuinka laitoin kättä etujalkojen väliin, takapuoli ei meinannu nousta millään. Saas nähdä tuleeko tämä homma onnistumaan ikuna...

Dampin ohjelmassa oli myös ruutu. Veivät yhdessä lelun ruutuun ja palaaminen merkille. Lähetys ja Damppihan lähtee kyllä... Meni hienosti. Toisto perään, lelu yhdessä ruutuun ja paluu merkille. Lähetys ja hyvin lähti mutta kun Damppi pääsi ruudun etureunan yli se kääntyi Juhaan päin ja jäi seisomaan. Ihan kuin se olis sanonu että käske nyt maahan kun mä täällä kerta jo olen. Se ei tosin ole tehnyt vielä kertaakaan ruutua niin että se olis sinne asentoon käsketty, joten mistä lie moinen meininki. Kukaan ei puhunu mitään ja Damppi meni askeleen kerrallaan syvemmälle ja viimein lelulle. Olipa hassu päähänpisto Rimppikseltä ;)

Noudossa Dampin ongelma on myös paikallaan pysyminen kunnes saa luvan lähteä hakemaan. Ja niinhän siinä nytkin kävi että kun Juha heitti, lähti se saman tien. Anne oli valppaana ja nappas kapulan pois ennen kuin Daa kerkes siihen. Daa katsoi vähän hitaasti että mikäs nyt :) Tämä tuntui olevan toimiva keino, Damppi pysyi paikalla paljon paremmin seuraavan kerran, joten tässä hommassa on hyvä käyttää apuria.

Lopuksi vielä Dampillekin kaukkareita. Sen maahan-istu on tosi hyvällä mallilla, seisominen on silläkin vaiheessa. Nousee kyllä hyvin, mutta tuppaa pomppaamaan eteenpäin. Juhakin sai ohjeeksi mennä vähän takapakkia asiassa ja lähemmäs koiraa. Ja lisäksi palkkaaminen aina kauas taakse. Eiköhän se siitä!